VOĆNE SADNICE JABUKE

Voćne sadnice - JABUKA - GRENI SMIT

Voćne sadnice jabuka greni smit Opis: Voćne sadnice jabuke Greni Smit su poreklom iz Australije. Dobri oprašivači su sorte Floster, Jonatan, Ajdared, Florina, Crveni i Zlatni delišes i Ričared. Intenzivno zeleni plod s izrazitim belim tacčkama, osvežavajućeg ukusa.
Vreme zrenja: Druga polovina IX
Podloga: M-26

 

Voćne sadnice - JABUKA - ZLATNI DELISES

Voćne sadnice jabuka zlatni delises Opis: Voćne sadnice jabuke Zlatni Delišes su poreklom iz SAD. Dobro se oprašuje sa sortama Gloster, Jonatan, Ričared, Melrouz, Ajdared i Greni smit. Srednje krupnih, ujednačenih plodova, rađa obilno i prorodi vrlo rano. Plod je zelenožut pomalo smeđ, čuvanjem u skladištu poprima zlatnožutu boju, kiselkastoslatkog je ukusa.
Vreme zrenja: Druga polovina IX
Podloga: M-9, M-26, M-106

 

Voćne sadnice - JABUKA - CRVENI DELISES

Voćne sadnice jabuka crveni delises Opis: Voćne sadnice jabuke Crveni Delišes su jedno vreme bile potisnute ali se sada vraćju sve više u sortiment. Plodovi su krupni do vrlo krupni, pokriven crvenom bojom do tamno crvene u punoj zrelosti, sočna, slatka i aromatična, a plodovi se mogu čuvati do aprila.
Vreme zrenja: Sredina IX
Podloga: M-9, M-106

 

Voćne sadnice - JABUKA - AJDARED

Voćne sadnice jabuka ajdared Opis: Voćne sadnice jabuke Ajdared su poreklom iz SAD. Dobro oprašivanje se postiže sa sortama Ričared, Greni smit, Melroza, Čadel i Zlatni delišes. Plod je krupan, delomično spljošten, crveno obojen, dugo se čuva u skladištu.
Vreme zrenja: Kraj IX
Podloga: M-9, M-106

 

Voćne sadnice - JABUKA - JONAGOLD

Voćne sadnice jabuka jona gold Opis: Voćne sadnice jabuke Jonagold su poreklom iz SAD. Plod je krupan do vrlo krupan privlačnog izgleda. Plod je prugastocrvene boje. Meso ploda je vrlo sočno, aromatično, slatkonakiselo i veoma kvalitetno. U hladnjačama se može čuvati do kraja maja.
Vreme zrenja: Kraj IX
Podloga: M-9

 

Voćne sadnice - JABUKA - RED CIF

Voćne sadnice jabuka red cif Opis: Voćne sadnice jabuke Red Čif su poreklom iz SAD. Zvonastog je oblika, slabije bujnosti, ali ima visoku rodnost. Nešto je slabije arome.
Vreme zrenja: Kraj IX
Podloga: M-9, M-106

 

Voćne sadnice - JABUKA - RED TOP

Voćne sadnice jabuka_red_top Opis: Voćne sadnice jabuke Red Top su poreklom iz SAD i ima mnogo potomaka. Plod je crvene boje, hrskav i sočan.
Vreme zrenja: Kraj IX
Podloga: M-9

 

Voćne sadnice - JABUKA

Voćne sadnice jabuka roze Opis: Voćne sadnice jabuke Roze su poreklom iz Australije. Veoma je kasnog vremena zrenja. Nastala je ukrštanjem Zlatnog Delišesa i Ledi Vilijamsa. Plod je duguljastog oblika. Na većem delu površine ploda razvijeno je roze rumenilo, a osnovna boja ploda je žuta. Meso ploda je čvrsto, sitno zrnaste strukture, bele boje, slatkonakiselog ukusa.
Vreme zrenja: Kraj X
Podloga: M-9

 

Voćne sadnice - JABUKA - FUDZI

Voćne sadnice jabuka fudzi Opis: Voćne sadnice jabuke Fudži su japanskog porekla. Dobri oprašivači su Crveni i Zlatni delišes, Greni smit i Gala. Plod je zelenožućkast, na sunčanoj strani crvenkast, meso vrlo čvrsto, dobrog ukusa. Redovno je treba proređivati.
Vreme zrenja: Kraj X
Podloga: M-9

 

Voćne sadnice - JABUKA - CELENDZER

Voćne sadnice jabuka celendzer Opis: Voćne sadnice jabuke Čelendžer su klon sorte Greni Smit. Plod je krupan do vrlo krupan, zelene boje.
Vreme zrenja: Polovina X
Podloga:

 

Voćne sadnice - JABUKA - RAJNDERS

Voćne sadnice jabuka rajnders Opis: Voćne sadnice jabuke Rajnders su najbolji klon sorte Zlatni Delišes i trenutno je najzastupljeniji u Evropi. Najvažnija karakteristika ovog klona je potpuno odsustvo rđaste prevlake na plodu. Preporučuje se za ravničarske predele.
Vreme zrenja: Kraj IX
Podloga: M-9, M-26, M-106

 

Voćne sadnice - JABUKA - GLOSTER

Voćne sadnice jabuka gloster Opis: Voćne sadnice jabuke Gloster su poreklom iz Nemačke. Plod je srednje krupan do krupan, 50-95% tamnocrvene boje, slatkokiselkastog ukusa.
Vreme zrenja: Polovina X
Podloga: M-26, M-9

 

Voćne sadnice - JABUKA - RED JONAPRINCE

Voćne sadnice jabuka red jonaprince Opis: Voćne sadnice jabuke Red Jonaprince su nastale kao klon sorte Jonagolda i ima veliku perspektivu u našim zasadima. Karakteristika ovog klona su: bujnost, vreme cvetanja i druge osobine stabla su iste kao i kod jonagolda, ono sto je karakteristično je izvanredna obojenost. Plodovi su potpuno pokriveni ujednačenom crvenom bojom koja se razvija i do 10 dana ranije u odnosu na ostale klonove jonagolda. Važna karakteristika je i odsustvo voštane prevlake, čak i posle dužeg čuvanja. Analize su pokazale da je sadržaj antocijana u plodovima ovog klona veoma visok. Čvrstoća plodova je takođe veoma dobra - iznosi 8,5 kg/cm2 u optimalnom momentu berbe.
Vreme zrenja: Počtetak IX
Podloga:

 

Voćne sadnice - JABUKA - BREBURN

Voćne sadnice jabuka Breburn Opis: Voćne sadnice jabuke Breburn je danas jedna od najvažnijih komercijalnih sorti jabuke i bez sumnje prvoklasna desertna jabuka. Prva je moderna sorta jabuke koja je ukusom bliža starijim, klasičnim sortama. Stablo je slabo bujno. Plod je srednje krupan, hrskav, sočan i veoma prijatne arome. Samooplodna je sorta jabuke.
Vreme zrenja: Kraj IX
Podloga: M-9

 

Voćne sadnice - JABUKA - GALA

Voćne sadnice jabuka Gala Opis: Voćne sadnice jabuke Gala dolaze sa Novog Zelanda. To je vrlo aromatična jabuka. Njeno belo meso je hrskavo i sočno, blagog, slatkog i posebno osvežavajućeg ukusa. Veličina ploda, tanka kožica i naročito blagi ukus, čine je pravim izborom za decu. Idealna je za pite i kolače. Plodovi su mali do srednje veliki (150-180 g), okruglasto – konusnog oblika, glatke površine.
Vreme zrenja: Kraj VII
Podloga: M-9, M-26

 

 

Planiranje Vašeg savršenog voćnjaka ili vinograda počinje u našem rasadniku jer za Vas imamo sve na jednom mestu !!!

 

Sertifikati

sertifikati za vocne sadnice

Naše voćne sadnice i lozni kalemovi su 100% zdravi i vrhunskog su kvaliteta.

Sav sadni materijal poseduje važeća uverenja Ministarstva poljoprivrede o sortnoj čistoći i važeće zdravstveno uverenje.

Dostava sadnica

dostava vocnih sadnica

Voćne sadnice i lozni kalemovi po najpovoljnijim cenama. Ako poručite veće količine voćnih sadnica ili loznih kalemova, mi robu dovozimo na Vašu kućnu adresu.

Ako su u pitanju manje količine, robu isporučujemo brzom poštom, u roku od 48 sati.

Ugovaranje proizvodnje

ugovaranje proizvodnje sadnica

Ukoliko želite da smanjite troškove formiranja novog voćnjaka, naručite sadnice na vreme.

Vršimo ugovaranje proizvodnje voćnih sadnica za narednu godinu čime dobijate kvalitetnu sadnicu određene sorte po najnižoj mogućoj ceni.