VOĆNE SADNICE KRUŠKE

Voćne sadnice - JABUKA - VILJAMOVKA

Vocne sadnice Kruska Viljamovka Opis: Voćne sadnice kruške Viljamovka se uzgajaju na svim kontinentima. Vrlo je adaptivna, odlično rađa i ima izvanredan kvalitet ploda. Sorta je poreklom iz Engleske. Koristi se za proizvodnju rakije "viljamovke" i sokova.
Vreme zrenja: Zadnja nedelja VIII
Podloga: Posrednik, Sejanac divlje kruške

 

Voćne sadnice - JABUKA - JUNSKA LEPOTICA

Vocne sadnice Kruska Junska Lepotica Opis: Voćne sadnice kruske Junska Lepotica su poreklom iz Italije. Plod je srednje krupan, kožica je glatka, žutocrvenkasta. Meso ploda je žuckaste boje, slatko, sočno i vrlo aromatično. Daje redovne prinose.
Vreme zrenja: Početak VII
Podloga: Dunja MA

 

Voćne sadnice - JABUKA - KALUDJERKA

Vocne sadnice Kruska Kaludjerka Opis: Voćne sadnice kruske Kaluđerka su francuskog porekla. Meso ploda je polutopivo, sa dosta kamenih ćelija. Ukus je neskladan. Aroma je slabo izražena. Skladišna sposobnost je dobra. I do dva meseca se može čuvati u običnomskladištu.
Vreme zrenja: Početak IX
Podloga: Dunja MA

 

Voćne sadnice - JABUKA - SANTA MARIJA

Vocne sadnice Kruska Santa Marija Opis: Voćne sadnice kruške Santa Marija su poreklom iz engleske. Plod je srednje krupan do krupan, kožica je zelenkastožuta sa izraženim crvenilom na sunčanoj strani. Meso je belo, sočno, slatkokiselkastog ukusa, s malo arome.
Vreme zrenja: Polovina VIII
Podloga: Posrednik, Sejanac divlje kruške

 

Voćne sadnice - JABUKA - BOSKOVA BOCICA

Vocne sadnice Kruska Boskova Bocica Opis: Voćne sadnice kruške Boskova Bočica su poreklom iz Belgije. Plod je srednje krupan do krupan. Prekrivena je sivosmeđom, finom rđastom presvlakom. Dobrog je kvaliteta ploda i izražene arome.
Vreme zrenja: Polovina IX
Podloga: Dunja MA

 

Voćne sadnice - JABUKA - CITRONKA (KIFEROV SEJANAC)

Vocne sadnice Kruska Kiferov Sejanac Opis: Voćne sadnice kruške Kiferov Sejanac su poreklom iz SAD. Otporna na Erviniju
Vreme zrenja: Polovina X
Podloga:

 

Voćne sadnice - JABUKA - BUTIRA (RANA MORETINIJEVA)

Vocne sadnice Kruska Butira Opis: Voćne sadnice kruške Butira potiču iz Italije. Cveta srednje rano. Srednje je bujna. Dobro je oprašuju: junska lepotica i viljamovka. Rano prorodi a zatim rađa dobro i redovno. Plod je krupan. Pokožica je glatka, nežna, zelenkastožuta a sa sunčane strane ružičasta. Meso ploda je beličasto, čvrsto, slatkonakiselo, vrlo ukusno.
Vreme zrenja: Druga polovina VII
Podloga: Divlja kruška

 

Voćne sadnice - JABUKA - ABATE FETEL (FETELOVA)

Vocne sadnice Kruska Fetelova Opis: Voćne sadnice kruške Fetelova potiču iz Francuske. Srednje je bujna. Umereno rađa. Plod je srednje krupan, izduženo-kriškast. Meso ploda je beličastožućkasto, sočno, slatkonakiselo.
Vreme zrenja: Kraj VIII
Podloga: Dunja MA

 

Voćne sadnice - JABUKA - KARMEN

Vocne sadnice Kruska Karmen Opis: Voćne sadnice kruške Karmen odlikuju se izuzetno atraktivnim, aromatičnim plodovima intenzivno crvene boje na 20-30% površine, prosečne mase 190-200 g sa mogućnošću čuvanja od preko 2 meseca. Stablo je izuzetno snažnog porasta, uspravnog habitusa i odlične produktivnosti. Ima afinitet za sve podloge. Laka za gajenje i veoma adaptibilna.
Vreme zrenja: Kraj VIII
Podloga: BA-29

 

 

Planiranje Vašeg savršenog voćnjaka ili vinograda počinje u našem rasadniku jer za Vas imamo sve na jednom mestu !!!

 

Sertifikati

sertifikati za vocne sadnice

Naše voćne sadnice i lozni kalemovi su 100% zdravi i vrhunskog su kvaliteta.

Sav sadni materijal poseduje važeća uverenja Ministarstva poljoprivrede o sortnoj čistoći i važeće zdravstveno uverenje.

Dostava sadnica

dostava vocnih sadnica

Voćne sadnice i lozni kalemovi po najpovoljnijim cenama. Ako poručite veće količine voćnih sadnica ili loznih kalemova, mi robu dovozimo na Vašu kućnu adresu.

Ako su u pitanju manje količine, robu isporučujemo brzom poštom, u roku od 48 sati.

Ugovaranje proizvodnje

ugovaranje proizvodnje sadnica

Ukoliko želite da smanjite troškove formiranja novog voćnjaka, naručite sadnice na vreme.

Vršimo ugovaranje proizvodnje voćnih sadnica za narednu godinu čime dobijate kvalitetnu sadnicu određene sorte po najnižoj mogućoj ceni.